Hi Voice & Viewpoint Reader!

Did you find the “first” in Black History this week? Check your answers below.

  1. First African American Senator
    • Answer: Hiram Revels
  2. First African American NFL Quarterback
    • Answer: Wille Thrower
  3. First African American NASA Astronaut
    • Answer: Guion Stewart Bluford, Jr.
  4. First African American NBA Player
    • Answer: Earl Lloyd
  5. First African American to earn a Doctorate
    • Answer: W.E.B. DuBois
  6. First African American Greek-Lettered Sorority
    • Answer: Alpha Kappa Alpha
  7. First American Female Self-Made Millionaire
    • Answer: Madame C.J. Walker
  8. First African American Miss USA
    • Answer: Carole Gist
  9. First African American Female Pilot
    • Answer: Bessie Coleman

 

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.